Min första dag som städtant!



Som jag nämnt i tidigare inlägg så fick jag sommarjobb i 8v, dessa ska jag alltså tillbringa i städet på Stadshotellet i Eksjö. Denna veckan har jag fått über tider 06.30-14.00! Så idag har jag lärt mig bädda sängar (på rätt sätt), vikt in de märkligaste kuddfodralen jag sett, dammsugit och svabbat golv.

Hyfsat bekväma
arbetskläder har man men kanske så långt ifrån moderiktigt som det bara går, svarta långbyxor (utan vidare passform) och en hallonröd t-shirt/piké/stor sak. Dock blir de grymt varma då man bäddar sängar och flänger runt.


En trött jag i morse

Jag i jobbkläder, Min perfekt bäddade säng :)

Va har ni hittat på idag?

EnSjuhelsikesVarmDag






Varit en sväng i Vetlanda å lämnat in mina sista papper hos arbetsförmedlingen, äntligen av med dom! Tog en fika med Malin å visst fasiken har solen tagit lite. Och självklart lite shopping. Här har ni fynden;


Blommig klänning - Vero Moda, Oversize tischa - JC, Tunika, korta leggins, Diadem - Gina tricot. De gick inte ens på 500 spänn!

Vad hittar ni på idag?

Med sand emellan tårna









Varit sjukt härligt väder idag också!
Jag och Celine har legat och pressat i 3-4 timmar, tog även årets första dopp! Lite små kyligt i vattnet men man vänjer sig efter en stund. Dagen börjar dra mot sitt slut och känner att jag har lite som måste göras, ja menar så att ja kan njuta av min sista lediga dag (som är imorgon).
Hoppas ni haft en lika bra dag som jag!

Svensk sommar när den är som bäst.





Jordgubbar, physalis, sol och läsning på balkongen.
Kan det bli mycket bättre än så? Nää jag tror inte de. Svensk sommar när den är som bäst erbjuds just nu, men har ännu inte tagit första doppet för i år, kanske borde ta tag i de imån.
Hoppas ni haft en lika underbar dag som jag!

Svar till Anonym angående Blondt hår



jag har alltid problem när jag ska färga mitt hår blont hemma själv att det alltid blir så där "fjortisblont" jag vill inte vara riktigt lika ljus som du är. har du tips på färg man kan köpa då¨? nån som kanske inte bleker lika starkt?! tacksam för svar


Svar: Jag har testat i princip allt som finns på marknaden bara för skojs skull, finns vanliga färgningar som funkar skit bra på att få ner håret ett par nyanser som inte innehåller ammoniak, men lite svårt att säga va du borde använda då ja inte kan se vilken hårfärg du har. Hoppas du ser de här.

Mina favoriter till blondt hår.



Fått många trevliga kommentarer om min blonda hårfärg, så här kommer mina favoriter!



Använder mig av Mood Ultrablond och har alltid i färgen maxtiden, men aldrig mer. Min vanliga hårfärg är vanlig mörk råttblond som hälften av Sverige har, har man mörkare skulle ja rekommendera att slinga håret istället eller gå till en frisör.
Bästa silverschampot är utan tvekan L'anza Eugene Perma Silver, har provat en massa andra men inget har funkat lika bra som detta då det är mörklila till färgen, om man har mycket gula skiftningar i håret kan man lägga i de i torrt hår o löddra upp efter en stund.
Blondt hår blir ofta fult i topparna så ett serum är suveränt och håret både ser och blir mer vårdat, min favorit är Super Skinny Serum som doftar hur gott som helst och är drygt.

Hoppas ni fått lite bra tips nu!

1års jubileum




Leka frisör för 2 dagar... Igen!



Jag gav mamma en makeover i 40 års present. Här har ni resultatet!



Före: I naturlig hårfärg med gråa stänk å slitna toppar.



Efter: I mahognybrunfärg med blonda sektioner, nyklippt å sminkad.



Klippte även Sandra i torsdags! Lagom till studenten.


Före - Efter. Jag toppade och klippte upp håret.


Addicted to colours




Klickade hem lite snygga prylar från HM rean.

Aiden - Fifteen





Kisseungar



Här är det lilla livet som jag kommer få hem om ett tag, som ni vet letade jag efter en till katt och min moster fick hem 2 kissungar, så den lilla svarta är min och den andra ska dom ha själva. Små bondkatter som föddes ute så dom tog hem mamman med så dom inte skulle bli förvildade.





Visst är dom underbart söta?

Wannabe-frisör för en dag



Hela kvällen har jag klippt och färgat som bara den.
Mina kusiner Jossan o Ninni ville bli tjusiga inför skolavslutningen så dom avbokade sina klipptider och så fick jag fixa deras hår istället. Här har ni resultatet.


Jossan före å efter, lite mörkare o jämnare färg + toppning å uppklippning.


Ninni före å efter, blonda slingor i överhåret, lite mörkare underhår öch dom slitna topparna är bortkapade.


Fiskbensfläta som jag gjorde på Ninni.

Som ni kanske förstår hade ja fullt upp, nu ska jag försöka få i mig lite mat och imån ska ni få se en sak... Men ni får vänta till imorgon helt enkelt. Ha en bra kväll!

Friday the 13th (2009) / Pray 2: The Woods





Ett gäng ungdomar ska campa och upptäcker en övgergiven stugby vid namn Camp Crystal Lake, platsen där man senast såg Jason Voorhees..

Bra skräckis med överraskningar, skrik och råa mord. Vem överlever Jason?
7.5/10





Asså behöver inte säga mer än att om ni haft funderingar på att se den här skräckfilmen vill ja varna för en del saker:



Urkassa skådisar
Jesus-sånger
Bibliska budskap
Dålig regi
Dålig handling


Helt enkelt nåt av de sämsta jag sett!

1/10




RSS 2.0