The curious case of Benjamin Button

Detta är ett romantiskt drama, en vacker historia som aldrig tar slut. Ja så kändes det lite, filmen var ju lite lång, men otroligt vacker. Brad Pitt är enastående i rollen som Benjamin Button, som föddes gammal och växte sig yngre. Och innan denna filmen har jag aldrig sett Kate Blanchett som vacker, hon är otroligt vacker! En märklig historia som börjar vid första världskrigets slut och slutar långt därefter. Om en liten missbildad pojke som tas om hand av en afrikansk kvinna och kallar honom för sin. Och allt har förmodligen något att göra med den där klockan som den blinda mannen gjorde samma år som han föddes. 8/10

curious case of benjamin buttonja den ska ja se nu, mat blir de såklart! revbensspjäll, kyckling, mimosa sallad och klyft potatis! Blir väl att ja slänger upp lite om filmer imån igen. Betar av dom en efter en, blir Angelinas senaste oxå; Changeling.

Ha en bra lördag! Tjingeling!

The storm has pastSvårt att somna igår som vanligt.. Men det har väl varit lite mycket nu. Bokade som sagt e kärra till flytten på måndag och igår när jag var på Fixit möte så sa dom att vi skulle ha måndags aktiviteter. Tänkte det va kört med flytten men lyckades ordna så att jag fick information via telefon kontakt istället. Så jag ska ringa en kvinna som har hand om en organisation som hjälper invandrar barn in i det svenska samhället. Får se om det är något som skulle passa mig just nu, hela idéen går ut på att man jobbar idéellt (alltså man får inga pengar för det). Men som min coach sa så är det ju en god sak.

Kände mig lite rasslig i halsen när ja vaknade, tänkte att nu har ja åkt på Mattias baciller men efter en halstablett verkar det bättre. Blir nog lugnt idag, ska på min nästa roadtrip imorgon till Norrköping :) blir nog skit kul!

Händer hos er idag?


ps. blev bara 1-1 igår i matchen. van Persie gjorde mål i 92 min. :) bättre än förlust.

Recept på pizzabullar.Här kommer receptet på pizzabullarna på begäran.
 • 50g margarin
 • 5dl mjölk
 • 1 jäst
 • 1tsk salt
 • 1 msk socker
 • 1 ägg
 • 12dl mjöl (jag använde fullkornsmjöl)
 • Fyllning; ½ dl chilisås + ½ dl ketchup, 2 paket bacon, riven ost. Pizzakrydda.
Smält margarinet, häll i mjölken. När det är fingervarmt (ca 37) smula i jästen. Tillsätt salt, socker och ägg. Blanda i vetemjölet till en blank deg och låt vila i 10 min. Knåda degen och kavla ut den. På med ketchupblandning, bacon och ost. Toppa med lite ost och pizzakrydda. Låt jäsa i 30 min och sen in mitt i ungnen på 225 grader i 10 min. KLART!

Vegetariskt middagstipsJag älskar att laga mat och jag älskar när det inte tar för lång tid. Eftersom jag vet att fler än jag inte har tid att stå i timmar att laga mat kommer här ett tips på en näringsrik måltid som inte tar allt för lång tid; Vegetarisk Chili con carne! Eftersom quornfärs är en aning dyrare än köttfärs så passar det utmärkt till den här rätten eftersom man har i så mycket mer än bara färs.

Det du behöver är:
 • Quornfärs
 • Röd lök
 • Paprika (gärna olika färger)
 • Massa chilipulver + lite cayenne
 • Kidneybönor
 • Krossade tomater

Stek löken och färsen tills det får lite färg. I med paprika + kryddor. Krossade tomater och sist bönorna, man vill ju inte att dom ska bli mjöliga. Bara smaka av med kryddor (brukar hälla i lite av varje) så att du får en smak som passar dig. Servera med pasta eller ris, för extra näring; värm lite frysta grönsaker. Tar ungefär 5 min att förbereda och 20-25 att laga till. Och du har en måltid full av protein, lite fett och massor med näring!

See you!

RSS 2.0