Starstruck!

En väldigt ruffsig jag,
som snart ska kila iväg mot bussen. Ska ha planeringsmöte med min handläggare på Arbetsförnedringen.

Gick grymt bra å jobba i lördags btw, trots de kan jag inte sluta fundera på om man verkligen beteer sig som de primitiva varelserna som studsade omkring, skrek å vinglade varje gång man är ute. Däremot va Mattias i EMD förbaskat trevlig å så bra gung på Promoe.
Nu ser jag världen genom andra ögon!

When the night falls..


Anden, baby å jag!

Köpt hår å slutat röka!

Ja men visst e de tjusigt, nu behöver ja inte ha ångest över att ja klippte av mig mitt (fast ska klippa av de här som e lite väl långt). Å så till resten av nyheterna i mitt liv; Rökfri för 3:e dagen i sträck (hoppas de funkar den här gången).

Ser fram emot helgen; Eksjö stadsfest! Party fredag + jobba lördag!

When I think about those things I've done..

Nu har ja varit sådär dålig på bloggandet igen.
Update: 1:a dagen som arbetslös, I onsdas jobbade ja i räkfrossan, jobbmöte igår me hotellet i Vetlanda (börjar v38), möte me min handläggare idag på Ams.

Tror fan allt kommer ordna sig :)

Lets play a Love GameMin helg har börjat!

Men inte hade jag tänkt sitta stilla, sitter å väntar på att mitt ny-skurade golv ska torka. Blir väl Tre Kronor maraton ikväll igen me Mattias..♥Spelas mest : Lady Gaga - Love Game

Behöver eran hjälp lite nu...Får man dra timmar från anställda??
de e så att idag när vi fick lönerapporterna på jobbet upptäckte vi att det stod mindre timmar än vi jobbat. Pratade med lönekontoret och hon förklarade vänligt att Johan (ägaren) kollar igenom rapporterna o ändrar lite ibland ifall HAN inte tycker att nåt "stämmer". Han "får" tydligen göra så enligt henne. T.ex drar extra raster å så..

What the fuck to do??
Ingen aning alls hur vi sak sätta dit de lilla aset...Peace out!

NånannanismenJa som på tal om nåt helt annat..
När ska människor lära sig att göra saker själv.. Sluta förvänta sig att andra ska göra det åt en??(Nånannanism är en inställning att någon annan får ta hand om ett problem eller något som behöver uträttas. Ordet finns listat på Svenska språknämndens lista över nya ord från år 2004, med det tidigaste belägget för ordet angivet som 1998.)

Jobb-skvallerTrots min hemska utväxt så ringde Annikan innan å frågade om jag vill jobba lite i höst. Så Vetlanda Stadshotell here I come. Fre/Lör var tredje helg ska de jobbas! Woho!


Lediga måndagar...Det är märkligt hur man lär sig uppskatta de små sakerna i livet...

Första lediga dagen sen 1:a augusti, japp har jobbat 8 dagar i rad och det känns. Har tagit en välförtjänt sovmorgon å idag ska jag göra så lite som möjligt, mamma kommer hit om en stund.

Så vad har hänt sen sist... Jobbat som en galning, kollat massa film och försökt njuta av min lilla lediga tid. Igår körde ja fyrhjuling, grymt skoj!
Httar ni på?


Vi gillarSånt här gillar vi :) (snott från fejsbuck)

Lina Sandberg

Lina Sandberg har världens bästa martinakompis!!!!dej kan man räkna med♥

sön kl. 21:37 · Kommentera ·


RSS 2.0