När något går snett eller åt helvete......jaaa å denna gång handlar de inte om mina små gubbar. Å inte heller har något gått åt helvete. Ja menar att vem kan trampa snett när solen skiner, när man mest hela tiden njuter av det enkla i livet eller man har på känn att snart, ja väldigt snart, så är våren här på riktigt..? För det känns väl ändå som den e påväg.

Jag har även kommit fram till att det vinnande konceptet ligger i att allt ska vara måttligt. Dricka alkoholhaltiga drycker en dag per helg för att sen avnjuta nåt minst lika bra den andra, som Shutter Island i lördas (som dock inte va så bra som ja hoppats på). Eller att sy om löshåret för att kunna variera sig utseendemässigt.Ja ger upp för ikväll.

Sitter här nermyst med min söt-tuss...
Donat lite me layouten å än sålänge går de ju tok-bra. Tackar Sheena för min nya header me; Den är jag, med hennes ögon. Haft fullt upp idag, trots bristen på arbete.. Time flies.. Nähä sova.
God natt världen.

I want a breaktrough...

I vanlig ordning tvingar jag i mig massa kaffe såhär på morgonen... Men tröttheten försvinner inte som vanligt.. -suck-
Min värld består mest av sömn, promenader å kaffe för att hålla energin nåt sånär på topp, för trots mina små försök att hitta nåt jobb här i Växjö så går de inte som jag vill...
Hoppas på ett break snart... Så vad händer i era liv?

Nu e de en himlans massa updates igen.Nu har ja varit sådär dålig igen..
Så här har ni en snabb uppdatering på what´s going on. Jag har festat en massa, målat om lägenheten, flyttat in i lägenheten i Växjö, klippt av mig håret å råkat ut för en satans vurpa.
Bildbevis:

Så med kortare hår, spräckt läpp å en nymålad lägenhet i ny stad...
Jag rockare vidare tills vi hörs igen :)

RSS 2.0