Splinter

Ett par ska ut och campa
för att fira, tältet går sönder och dom bestämmer sig för att ta in på motel. Bara det lilla hindret att dom blir stoppade på vägen av ett annat par som dom blir tvungna att plocka upp då mannen som är en efterlyst man bär pistol.
Dom kör på en märklig varelse, som inte vill dö... Kylaren i bilen går sönder men dom lyckas ta sig till en bensinmack. Macken verkar öde och där drar det hela igång. Det verkar vara en taggig parasit som tar över individen den dödat människa som djur. Kommer dom komma därifrån levande??

En bra film, där det händer saker hela tiden och filmen byggs långsamt upp. Ett ovanligt scenario som man annars inte är van vid och hyfsad handling.

Skräck/Thriller 7/10

För fler filmrecensioner kolla kategorin Movies!

Min film special 3

Här får ni lite filmer iaf, nu när ja ska va borta hela dagen!The Forgotten Ones
(The Tribe) 2008
Några ungdomar åker ut med en båt en solig dag, nåt händer med båten och den sjunker. Väl utom fara på en ö börjar konstiga saker hända. Vad är det för nåt som rör sig i djungeln?

Skräck/Thriller. Helt okej film.
5/10


Gran Torino
2008
Walt Kowalski (Clint Eastwood) får begrava sin fru, efter den dagen är det bara han och hans hund Daisy kvar. Han är en gammaldagsman som bor i ett område där det nu mest bor invandrare. Koreanska grannungen Hmong försöker sno hana bil; en 1972 Gran Torino. Efter det blir ignet sig likt och Walt börjar sakta men säkert ändra om samhället.

Drama. Clintan e grym, en bra film. 8/10


The Unborn 2009
Sakta men säkert känner hon hur det tar över, hon ser det i speglar och känner det runt om sig. Människor ter sig konstig på ett oförklarligt sätt. Och hela tiden känner hon av det.

Skräck/Thriller. Märkllig men bra film.
7/10


Ha de bra nu så hörs vi sen! Tjin tjing!

Martinas Film-special 2Green Street Hooligans 2
2009
Man förväntar sig en brutal fotbollsfilm och får föredetta fotbolls huliganer bakom lås och bom. Detta är mer en fängelsefilm och måttligt sevärd, vissa snygga scener och rätt mycke fight.

Action/Drama 6/10The Wrestler
2008
Här ser man Mickey Rourke i rollen som Randy 'The Ram' Robinson. En historia om en stor wrestling stjärna som står inför pensionering. Wrestling är allt han kan och någonsin gjort, här är historian om hans kamp för att lyckas utanför ringen.

Drama/Sport 8/10


RocknRolla 2008
Utspelas i London bland kriminella, homosexuella, knarkare och rika djävlar. Allas mål är att bli rik på snabbast möjliga sätt. Den sönderknarkade rockern tros vara död men där hade dom fel och i slutändan så hänger det ändå på honom. Den här filmen är defenitivt sevärd.

Action/Crime 8/10


DeathRace
2008
Alla vet att kriminaliteten ökar i lågkonjunkturen. Jensen Ames (Jason Statham) anhålls för att ha mördat sin fru, väl inne i fängelset så försöker den kvinnlige fängelsechefen övertala honom att ställa upp i ett dödslopp i utbyte mot hans frihet. Fast and the Furious möter fängelset. Jason Statham är bad-ass som vanligt.

Action/Thriller  9/10


Nu ska jag kolla lite mer film. Enjoy! Kisses / Matuuuna

Katt på kuddenGodmorgon. Som jag sagt tidigare så är ju katten överallt, idag när jag vaknar har hon helt tagit över min kudde... Så ja hade ingen. Gullig tjej asså.Ja som ni ser har hon tagit över kudden eller kanske borde säga kuddarna... Har ingen aning om vad jag ska hitta på idag, kanske rensa garderober... Jaha men får väl börja med att svara på kommentarerna iaf.

Vad ska ni hitta på idag?

When the night fallsHej alla sötnötter! Det börjar dra mot natt och ska alldeles strax slå mig ner i soffan framför matchen mellan Arsenal - Hull.. Med en ägg&räk-macka.


Ville bara säga att jag är duktig, tänker inte säga mer just nu... finns nån som vet men som sagt mer säger jag en annan dag. Så jag drar mig tillbaka för kvällen, hoppas ni har det fint.


En måttligt nöjd jag...

Konstiga kattNi vet den där katten jag tog hem i lördas...
Vi har döpt om den till Grisen för att den e verkligen en liten gris. Och hon ska vara med ÖVERALLT! Hon sover i sängen, ska alltid ligga på en och väcker mig med att tvätta mgi och bita mig i näsan. Och t.o.m nu när ja sitter här så ligger hon halvt över tangentbordet.


Kelig, pratar hela tiden och lämnar en inte i en sekund. Mys katt!Martinas Film-specialThe Strangers 2008
Kristen (Liv Tyler) och James (Scott Speedman) har bestämt sig för att spendera lite tid i ett avlägset hus. Mitt i natten knackar det på dörren, det är en tjej. Detta följs av märkliga händelser, saker försvinner, det knackar på dörren. Tre okända människor terroriserar dom hela natten. Se till att ha låst dörren...

Skräck/Thriller 6.5/10 får den.


Crank
2006
En profesionell lönnmördare (Jason Statham) vaknar upp med gift rinnandes i ådrorna med meddelandet att han kommer vara död inom en timme. Hans sista vilja är att hämnas och han gör allt som står i hans makt. Maffior, en lönnmördare hög på nässpray o energidryck och snygga effekter. Ja den här filmen har det mesta.

Action/Thriller 9/10


Hide and Seek
2005
David (Robert DeNiro) och hans dotter Emily (Dakota Fanning) flyttar efter hans frus självmord. Emily hittar på en låtsasvän och David blir orolig, men hur ligger det till med vanföreställningarna egentligen? Leka kurragömma kanske?

Skräck/Thriller 8/10


Yes Man 2008
Carl Allen (Jim Carey) är en negativ man efter uppbrottet med sin flickvän och vill aldrig göra något kul. En dag utmanas han att tacka ja till precis allt och hans liv förändras drastiskt. Var skeptisk till den här filmen men den var bättre än jag trodde, Jim Carey e ju rolig.

Komedi 8/10


The Ruins
2008
En grupp ungdomar är på semester i Mexico, dom bestämmer sig för att åka till en arkeologisk utgrävning av några gamla tempelruiner. Väl där blir dom omringade av urbefolkningen och inom kort förstår dom att det är något som inte stämmer med dom gamla ruinerna. Nu måste dom göra allt för att kunna ta sig därifrån. Vissa äckliga scener, men blir lite enformig.

Skräck/Thriller 6/10

 Det får räcka för idag. Enjoy!

KissenMin söta lilla kisse.


Nu har jag fått hem kissen

Min bebis som jag hämtade för en stund sen, lite svårt att få henne att sitta still. Hon naffsade mig i näsan innan :) gnydde lite i början men nu e hon lugnare.

Vad ska ni hitta på idag?

The other side

Tycker den här videon med Sernia passade ypperligt till dagens väder. Vad tycker ni?

FlätadNu ska jag dra te arbetsförmedlingen. Hörs senare!Hejdå era Pisspottor!

Katt är bokadHar varit på katthemmet och kollat på katt nu :)
En liten tjejkisse som heter Missi ska få flytta hem hit nu. Sån himla liten kelgris va hon. Jätte mysig!
Så efter att dom kastrerat henne ska hon få flytta hit.

Så vad händer idag?

KändisdubbelgångareTestade hur många bilder som helst o Beyonce kom upp nästan varje gång, ibland låg de på 96% likhet höll på att skratta ihjäl mig. Favorit måste ändå vara att ja e lik en kille!
Finns lite olika alternativ att välja på, men kan nog inte påstå att det stämmer till 100% eller va tycker ni?

RSS 2.0