Han gillar mig lite, lika mycket som han gillar plättar.... ♥Mysiga lördagar!
Älskar sovmorgnar på lördagar. Mattias är väl söt, han gick upp såg att klockan va halv tio gick tillbaka o la sig, vände ryggen till!!!! Jag tyckte han skulle vända på sig och frågade om han inte va kär i mig längre... Han sa att han gillar mig bara lite, lika mycket som han gillar plättar. Konstiga konstiga han. För söt.

Ska hoppa in i duschen och sen fixa lite frukost. Sen ska vi gå bort till Elgiganten och köpa en kaffebryggare.

Ska ni hitta på idag?

Prey
En amerikansk familj är på semester i Afrika. Dom bestämmer sig för en sightseeing genom Afrikas savanner. Väl där ute blir deras guide uppäten av lejon, familjen är fast i bilen eftersom guiden hade nycklarna. Här tar deras kamp vid att hålla sig vid liv och lyckas ta sig därifrån.


Filmen i sig är snyggt upplagd, hyggligt skådespel och bra uppdelning av spänning under hela filmen. Den är satt i kategorin Äventyr/Skräck/Thriller och skulle vilja ge den 6/10.(bilden är från google.)

Rec och The Descent
En tv-reporter och hennes kameraman besöker en brandstation under deras nattskift och dom blir utlovade att dom ska få hänga med vid eventuella utryckningar. På natten kommer det in ett larm om att en kvinna var instängd i sin lägenhet och det hörts skrik därifrån. Det verkar inte vara något allvarligt men är de det?

En spansk film satt i kategorin drama/skräck/thriller. Lite rörig men vissa scener är grymt vidriga. Den får 7/10
Ett år efter den hemska olyckan som orsakade död åt både dotter och pojkvän till Sarah så bestämmer sig hennes vänner att hon skulle behöva komma bort och tänka på annat. Dom bestämmer sig för att utforska grottorna i ett berg, så dom packar sin utrustning och ger sig av. Det är något av det vackraste dom någonsin sett men efter andra passagen kollapsar tunneln och nu är det bara att hitta en annan väg ut.

Kategori: drama/äventyr/skräck/thriller. Filmen är rå, läskig och klaustrofobisk. 7.5/10

Bedtime Stories
Såg precis filmen Bedtime Stories
. Ett härligt äventyr i sann Disney-anda med märkliga figurer och oväntade händelser. Skeeter (Adam Sandler) har inte träffat sina systerbarn på 4år och nu måste hon åka iväg, så Skeeter ska sitta barnvakt i en vecka. Dom har ingen tv så det är bara att berätta historier. Historier som blir till verklighet.Detta är en urgullig liten historia med massa feelgood känsla som passar dom flesta åldrar. 7/10 får den.
übernörden MartinaÄntligen tillbaka!
Borta bra men hemma bäst säger man ju och det stämmer verklligen. Jobbigt att vara borta från Mattias en hel dag. Vi har haft blå himmel och skinande sol, för första gången såg jag att det kanske fanns lite hopp om vår.

Som vanligt blev det små tillbaka blickar. Berättades historier om när jag var liten. Som den gången vi var på Visingsö och skulle åka remmalag, då satt jag tydligen och sjöng på ENGELSKA mitt inne i restaurangen! 3 år gammal, kunde inte prata rent men sjunga på engelska kunde jag. Kanske ska nämna att jag såg ut som värsta nörden när jag va liten, kollade gamla foton och tog kort på dom för er skull. Kolla glajjerna och den überkorta luggen! 

Lite söt va man väl när man va liten, ja alltså innan man fick glasögon. Jag o min lillasyster!

Ego pic :)

Bye bye, nu drar jag vi hörs lite senare!

Alla hjärtans fucking dag!På lördag är det Alla Hjärtans Dag! Medans alla nötter springer omkring och letar presenter till sina små älsklingar så har jag den ultimata presenten på lager! Och vet ni vad det är...?

Jo gör som så att ni säger till er pojkvän att han inte behöver köpa något, så länge han umgås med er hela dagen! Det uppskattas det vet ja! Så slipper dom små stackarna springa runt o leta efter något som är dyrt och som ni kanske ändå inte vill ha!

Ge bort något bra ist som en kram eller en mysig hemmakväll!

Changeling
Changeling är ett gripande drama om en kvinna vid namn Christine Collins som en dag när hon kommer hem finner att hennes son är försvunnen. Hon är bestämd att hitta honom och blir överlycklig när polisen ringer efter 5 mån och säger att dom hittat hennes son. Det visar sig att det inte är hennes son men dom tror henne inte. I kampen om att övertyga männsikorna i ett korrumperat LA på 20-talet, så gör hon allt som står i hennes makt för att finna sin son. I huvudrollen ser man Angelina Jolie som Christine Collins, hon är trovärdig och rollen passar henne utmärkt. 8/10

The Lodger (filmrecension)
En mystisk thriller. Ett par hyr ut ett rum till en man, i samma veva springer någon runt och mördar prostituerade i sann Jack the Ripper anda. Allt eftersom fler blir mördade , ju mer stämmer det in på morden som the Ripper orsakade för nästan 100 år sen. Men vem är mördaren?

 I rollerna ser vi bl.a Simon Baker (The mentalist), Alfred Molina (Spiderman 2) och Rachel Leigh Cook (She's all that). En spännande film med en hel del twist. 6.5/10

RSS 2.0